- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Ненси Пелоси и рат за Тајван | Нови Спутњик поредак

© SAM YEHТајвански мореуз
Тајвански мореуз - Sputnik Србија, 1920, 01.08.2022
Пратите нас
„Нови Спутњик поредак“ истражује зашто расте опасност од избијања оружаног сукоба између Кине и Америке у Западном Пацифику.
Због чега Вашингтон провоцира Пекинг најавом да ће председница Представничког дома америчког Конгреса Ненси Пелоси отићи у званичну посту Тајвану? Како председник Кине Си Ђинпинг намерава да спроведе у дело претњу коју је саопштио свом америчком колеги Џоу Бајдену да ће „онај ко се игра с ватром – настрадати од ватре“? У чему се састоји америчка стратегија за обрачун с Кином, и на који начин Кина планира да узврати?
Одговоре на ова питања ће у разговору с Николом Врзићем потражити Александар Митић, оснивач Центра за стратешке алтернативе и научни сарадник Института за међународну политику и привреду, и дипломата Зоран Миливојевић.
Нови Спутњик поредак, 01.08.2022.
Нови Спутњик поредак“ је емисија која анализира најактуелније догађаје из света и региона. Никола Врзић у разговору са својим гостима тумачи турбулентне промене на геополитичкој сцени и тражи место Србије у новом, мултиполарном светском поретку.
Емитује се сваког понедељка од 17.00, а заједнички је реализују Спутњик и Радио Новости.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала