- Sputnik Србија, 1920
СВЕТ
Најновије вести из света

Америка одложила лансирање интерконтиненталне балистичке ракете

© AP Photo / J.T. ArmstrongТестирање интерконтиненталне балистичке ракете „Минутмен“
Тестирање интерконтиненталне балистичке ракете „Минутмен“ - Sputnik Србија, 1920, 04.08.2022
Пратите нас
Администрација председника САД Џозефа Бајдена одложила је рутинско лансирање интерконтиненталне балистичке ракете „Ер форс минутмен 3“ како би избегла ескалацију тензија са Пекингом, објавио је данас „Волстрит џурнал“ позивајући се на америчке званичнике.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Амерички званичници нису рекли колико би одлагање лансирања ракете могло да потраје, али је један од њих казао да би могло трајати 10 дана, наводи амерички лист.
Кинеска војска саопштила је раније данас да је извела „прецизне ракетне ударе“ у Тајванском мореузу и водама код источне обале Тајвана, у оквиру великих војних вежби које су уследиле након посете председнице Представничког дома САД Ненси Пелоси острву које Пекинг сматра својом сувереном територијом.
Источна команда Народноослободилачке армије саопштила је да се ради о пројектилима дугог домета и да је извела више лансирања конвенционалних ракета у три различите области у водама источно од Тајвана, пренео је Танјуг.
Кинеска војска испаљује ракете током вежби у Тајванском мореузу - Sputnik Србија, 1920, 04.08.2022
СВЕТ
Кина: Извели смо прецизне ракетне ударе у Тајванском мореузу /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала