- Sputnik Србија, 1920, 26.08.2021
ДРУШТВО
Друштвене теме, занимљиве приче, репортаже, догађаји, фестивали и културна дешавања из Србије, и остатка света

Пилот забележио необичан призор изнад Тихог океана /видео/

© Фото : скриншот/ЈутјубСветла изнад Тихог океана
Светла изнад Тихог океана  - Sputnik Србија, 1920, 04.08.2022
Пратите нас
Пилот Дастин Магард објавио је интригантан снимак који је направио из кокпита док је летео изнад Тихог океана, а призор јарког црвеног светла испод авиона навео је многе да покушају да одгонетну о чему се ради.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Корисници Твитера брзо су изнели разна тумачења - од ванземаљаца, преко подморских вулкана, до бакљама наоружаних фудбалских навијача, али на крају је први тачан одговор дао Нил Јакобс, стручњак за временске прилике.
„Нисмо имали појма у шта гледамо. Збијали смо шале, нагађали да се налазимо усред неке војне вежбе", казао је Магард, који је од Јакобса на крају и сам сазнао да је посматрао најобичније комерцијалне рибарске бродове, преноси Б92.
Наиме, многи рибари врло радо користе црвена ЛЕД светла јер привлаче рибу, а да је Јакобс заиста био у праву, потврдиле су и информације с интернет странице глобалфишингвоч.орг.
Тамо је било могуће пронаћи чак и тачне називе свих пловила која су се налазила у том тренутку испод летелице, а интересантан податак открио је и то да је та светла понекад могуће видети чак и из Међународне свемирске станице.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала