- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Главобоља за Пиксија – Камерун довео нападача из Премијер лиге

© Sputnik / Лола Ђорђевић Селектор Драган Стојковић
 Селектор Драган Стојковић - Sputnik Србија, 1920, 05.08.2022
Пратите нас
Брајан Мбемо, нападач Брентфорда, и званично је постао репрезентативац Камеруна који ће бити ривал Србији на Мундијалу у Катару крајем године. Мбемо има 22 године и може да игра и на позицији крила. Играо је за селекцију Француске узраста до 17 и 20 година, као и за младу репрезентацију У21, али није уписао званичан наступ за сениорски тим.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Мбемо је рођен у Француској, али како поседује корене из Камеруна и није играо за „триколоре“, тако није било проблема да буде уврштен међу „неукротиве лавове“.
Јасно је да је Камерун добио озбиљно појачање, с обзиром на искуство које поседује центарфор енглеског клуба, што свакако не радује селектора Орлова Драгана Стојковића Пиксија.
Подсетимо, Србија се на Светском првенству налази у Групи Г са Бразилом, Камеруном и Швајцарском са којом је била у групи и пре четири године на Мундијалу у Русији.
Изабраници селектора Драгана Стојковића Пиксија ће 28. новембра одмерити снаге са афричком селекцијом, коју с клупе води Ригоберт Сонг, а која ће бити јача за нападача са премијерлигашким искуством Брајаном Мбемом.
Пеп Гвардиола - Sputnik Србија, 1920, 05.08.2022
СПОРТ
Вечита трка Клопа и Гвардиоле, Митар се враћа у Чемпионшип?
Фудбалска лопта - Sputnik Србија, 1920, 05.08.2022
СПОРТ
Ремек дело Хрвата – ископирао Пиксија и Рамба: „Нисам јунак, лагао бих...“ /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала