Застава Србије - Sputnik Србија, 1920
СРБИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Србије

Висока борбена готовост у Копненој зони: Начелник Генералштаба обишао војнике /фото/

© Фото : Уступљено Спутњику/Министарство одбранеНачелник Генералштаба генерал Милан Мојсиловић у Копненој зони безбедности
Начелник Генералштаба генерал Милан Мојсиловић у Копненој зони безбедности - Sputnik Србија, 1920, 05.08.2022
Пратите нас
Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Милан Мојсиловић обишао је данас са најближим сарадницима део снага Војске Србије ангажованих на контроли Копнене зоне безбедности и обезбеђењу административне линије са Косовом и Метохијом.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Генерал Мојсиловић је том приликом извршио увид у ниво борбене готовости снага Војске Србије у рејону база „Табалије“ и „Рудница“ и њихову оспособљеност да у случају потребе брзо реагују и обезбеде мир и сигурност у овом делу земље.
У светлу недавних догађаја на простору наше јужне покрајине изазваних једностраним потезима привремених институција самоуправе у Приштини, генерал Мојсиловић је изразио задовољство високом борбеном готовошћу снага Војске Србије и чињеницом да су ангажовани војници и старешине спремни, мотивисани и обучени да изврше сваки задатак који пред њих постави отаџбина Србија.
У пратњи начелника Генералштаба Војске Србије током обиласка база у Копненој зони безбедности били су командант Копнене војске генерал-потпуковник Милосав Симовић, начелник Оперативне управе (Ј-3) генерал-потпуковник Желимир Глишовић и начелник Управе за логистику (Ј-4) генерал-мајор Срђан Петковић.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала