- Sputnik Србија, 1920
СВЕТ
Најновије вести из света

Једно од најсушнијих места на планети затрпала бујица, људи и аутомобили блокирани /видео/

© AP Photo / National Park Service Последице поплаве у Долини смрти
Последице поплаве у Долини смрти - Sputnik Србија, 1920, 06.08.2022
Пратите нас
Због изненадних поплава изазваних незапамћеним пљусковима у једном од најтоплијих и најсушнијих места на нашој планети, калифорнијском Националном парку Долина смрти који је због новонастале ситуације привремено затворен, скоро 1.000 људи је остало блокирано, саопштили су данас званичници парка.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Око 60 аутомобила који припадају посетиоцима и особљу парка затрпано је у рушевинама хотела „Долина смрти“, познатом луксузном објекту у близини административног центра парка у Фарнанс Кирку, надомак границе са државом Невадом, саопштила је управа парка, преноси Ројтерс.
Бујица је померала контејнере за смеће на паркиране аутомобиле који су ударали један о други, поплавила бројне објекте, хотелске собе и канцеларије, потврдила је управа парка.
Међутим нема информација о повређенима иако око 500 посетилаца и 500 запослених у парку нису могли да напусте локацију јер су сви путеви према Долини смрти и из ње затворени, наводи се у саопштењу, пренео је Танјуг.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала