- Sputnik Србија, 1920, 26.08.2021
ДРУШТВО
Друштвене теме, занимљиве приче, репортаже, догађаји, фестивали и културна дешавања из Србије, и остатка света

На највећим граничним прелазима чека се око два сата

© Sputnik / Радоје ПантовићСрбија – Македонија граница
Србија – Македонија граница - Sputnik Србија, 1920, 06.08.2022
Пратите нас
На граничном прелазу Батровци путнички аутомобили се јутрос на излазу из Србије задржавању око два сата, док се на улазу чека око сат времена.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

На теретним терминалима чека се око пола сата на излазу и улазу у Србију, саопштио је АМСС.
У саопштењу се подсећа да је овом времену задржавања потребно додати и време које се проводи на хрватским терминалима, а које је увек доста дуже од оног на српским терминалима, а посебно у данима појачаног саобраћаја, преноси Танјуг.
На граничном прелазу Гостун путничка возила на излазу из Србије чекају око сат времена, док се на улаз у Србију чека око пола сата.
Теретна возила на овом граничном прелазу чекају око пола сата, и на улазу и на излазу из Србије.
На прелазу Прешево путнички аутомобили на улазу у Србију чекају око два сата док се на излазу чека око пла сата. На теретним терминалима задржавања су око пола сата.
На граничном прелазу Келебија, према информацијама АМСС, путничка возила на излазу из Србије чекају око сат времена, док се на улаз у Србију чека око 30 минута. Теретна возила на овом граничном прелазу чекају око пола сата.
На граничном прелазу Хоргош према Мађарској, на излазу из Србије путничка возила чекају око два сата, док се на улаз у Србију чека око пола сата. Теретњаци на Хоргошу на излазу и улазу у нашу земљу чекају око пола сата.
На граничном прелазу Шид путничка возила се на излазу и улазу у Србију задржавају око сат времена, док теретњаци чекају око пола сата.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала