- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Звезда представила „грузијског Херкулеса“

© Фото: Скриншот/ФК Црвена звездаИракли Азаров, Црвена звезда
Иракли Азаров, Црвена звезда - Sputnik Србија, 1920, 07.08.2022
Пратите нас
ФК Црвена звезда представила је ново појачање у летњем прелазном року. У питању је репрезентативац Грузије Иракли Азаров (20) који је стигао из Динамо Батумија за обештећење од 300.000 евра.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Млади леви бек ће на Маракани зарађивати 250.000 евра по сезони, а његовом доскорашњем клубу следује и 20 одсто од будуће продаје.

„Срећан сам што сам постао део Црвене звезде, која је изузетно велики клуб. Задовољство ми је што сам овде, даћу све од себе да оставим што бољи утисак, како на тренинзима, тако и на утакмицама и да помогнем свом новом тиму да дође до још бољих резултата и већих успеха у Европи", рекао је Иракли на промоцији.

„Разговарао сам са Марком Марином (шефом скаутинга), рекао ми је корисне ствари о клубу, као и о величини Црвене звезде. То је велики и успешан клуб, причао ми је и о бројним успесима из прошлости, тако да верујем да ћемо и сада бележити добре резултате. Гледао сам неке утакмице, задовољство ми је што сам овде", додао је Грузин.
Упитан је и да ли зна неке од нових саиграча.
„Да, наравно, знам за Александра Kатаија, Милана Родића, Kингса Kангву… Звезда има заиста велике и успешне играче, надам се да ћемо заједно сарађивати у будућности. Имао сам прилику да их упознам и мало проћаскам, сви су ми пожелели добродошлицу. Задовољан сам што сам наишао на такав пријем."
За своју „конкунрецију” у тиму Милана Родића, има само речи хвале.
„Милан је врло добар играч и врло важан за Звезду, знам да ћу научити доста од њега, као и да ћемо сјајно сарађивати на трензима", истакао је Иракли, а онда је говорио и о Дејану Станковићу:
„Наравно, знам ко је Дејан Станковић, фантастичан играч и сада одличан тренер. Био је јако популаран и легендаран као играч, сада исто важи и са тренерским резултатима, верујем да ћу добити сјајне савете од њега и што ћу имати прилику да радим са њим", закључио је Азаров.
Лео Меси - Sputnik Србија, 1920, 07.08.2022
СПОРТ
Месијева магија – примио је лопту на груди, остало је историја /видео/
Александар Митровић - Sputnik Србија, 1920, 07.08.2022
СПОРТ
„Митровић је животиња“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала