- Sputnik Србија, 1920
СВЕТ
Најновије вести из света

Либански министар: Брод „Разони“ са украјинским кукурузом променио курс

© Sputnik / Уђи у базу фотографијаТеретни брод "Разони" са украјинским кукурузом
Теретни брод Разони са украјинским кукурузом  - Sputnik Србија, 1920, 07.08.2022
Пратите нас
Теретни брод „Разони“ са украјинским житарицама променио је курс и ​​очигледно чека упутства о новој дестинацији, саопштио је на Твитеру либански министар за јавне радове и саобраћај Али Хамија.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

„Брод ‘Разони’, који је кренуо из луке Одеса са товаром кукуруза а који је, како се причало, требало да стигне у луку Триполи у Либану, мења курс пре него што је стигао на првобитно најављену дестинацију. Подаци показују да чека упутства о одређивању своје нове дестинације“, написао је министар.
Брод је 1. августа кренуо из Одесе, носећи 26 хиљада тона кукуруза. У Либан је требало да стигне јутрос.
Извоз украјинског жита из црноморских лука одвија се у оквиру прехрамбеног споразума који су 22. јула потписали представници Русије, Украјине, Турске и УН. Пакет ових докумената предвиђа укидање ограничења на извоз руских пољопривредних производа и ђубрива на светска тржишта, а такође одређује алгоритам за безбедан излазак комерцијалних бродова из црноморских лука под контролом Украјине дуж посебно отворених хуманитарних поморских коридора. Хуманитарна операција планирана је уз активно учешће руских официра у оквиру Заједничког координационог центра у Истанбулу.
Теретни брод - Sputnik Србија, 1920, 07.08.2022
РУСИЈА
Четири брода са прехрамбеним производима испловила из лука у Одеси и Черноморску
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала