- Sputnik Србија, 1920
СВЕТ
Најновије вести из света

Сладолед са укусом кечапа и пасуља хит у Лондону

CC0 / Pixabay / Сладолед у корнету
Сладолед у корнету - Sputnik Србија, 1920, 07.08.2022
Пратите нас
Многи становници Лондона су, како би лакше поднели високе температуре које су ове године прешле рекордне вредности, спремни да пробају и сладолед помало необичног укуса - кечапа и мајонеза.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Широм света познати су најразличитији укуси сладоледа, од оног са укусом сипиног мастила, до кромпира, са активним угљем који га боји као и корнет у црно, кукуруза, јунећих изнутрица, сланине, пива, ракије, канабиса, коњског меса, масти ирваса, крављег језика, али и кавијара, па је дошао ред и на онај са укусом пасуља.
Најновији пројекат британских сладолеџија за најтоплије лето састоји се од низа нетрадиционалних укуса које, како пишу британски и амерички медији, пре можете наћи у остави него у фрижидеру за сладолед, а осим хајнц мајонеза и кечапа ту је и укус печеног пасуља.
Сладоледе је креирала Ања Хиндмаш, која је за главне састојке искористила неке од најтраженијих зачина и готових јела.
Један од најтраженијих је, како медији наводе, укус Хајнцовог печеног пасуља, чувених „Квекер“ овсених пахуљица, чаја, преноси Танјуг.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала