- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Бумеранг антируских санкција | Нови Спутњик поредак

© Радоје ПантовићНикола Врзић
Никола Врзић - Sputnik Србија, 1920, 08.08.2022
Пратите нас
„Нови Спутњик поредак“истражује зашто Запад страда од сопственог економског рата против Русије. Због чега директор британске обавештајне службе МИ6 Ричард Мур забринуто упозорава да „зима долази“, и шта ће руска зима донети оном делу Европе који је Русији увео санкције?
Како је суфицит у руском буџету ове године, захваљујући западним санкцијама, постао двоструко већи од претходног рекордног суфицита? Зашто „Њујорк тајмс“ упозорава да ће „многе породице у Европској унији морати да бирају да ли да се греју или да једу“?
Одговоре на ова питања ће у разговору с Николом Врзићем потражити аналитичар Бранко Павловић и економиста и члан Фискалног савета Бојан Димитријевић.
Нови Спутњик поредак, 08.08.2022.
Нови Спутњик поредак“ је емисија која анализира најактуелније догађаје из света и региона. Никола Врзић у разговору са својим гостима тумачи турбулентне промене на геополитичкој сцени и тражи место Србије у новом, мултиполарном светском поретку.
Емитује се сваког понедељка од 17.00, а заједнички је реализују Спутњик и Радио Новости.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала