- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Вести: Како Г7 намерава да спречи Русију да зарађује на високим ценама енергената? /видео/

Пратите нас
Пратите Вести Радија Спутњик.
Вечерас у вестима:
Изјава Аљбина Куртија о вероватном Трећем рату на Балкану упућена је пре свега спонзорима такозване косовске државе да што пре притисну Београд како би Косово коначно постало чланица УН, кажу стручњаци.
Косовска полиција ме привела и малтретирала са циљем да изнуди признање о шпијунажи, каже за Спутњик руска новинарка Дарија Асламова.
Неколико детонација на западној обали Крима — Москва каже да је експлодирала муниција на војном аеродрому у Новофјодоровки. Руска офанзива у току, а на удару су Соледар и Марјинка.
Провокације на Цетињу се настављају — група грађана одбија да уклони црногорске заставе са ограде Цетињског манастира. Све је то последица дугог расцепа црногорског друштва, објашњава књижевник Милутин Мићовић.
Истражујемо — како Група седам (Г7) најразвијенијих земаља света намерава да покуша да спречи Русију да зарађује на високим ценама енергената?
У Данској формирана нова политичка странка — Синтетичка партија, предвођена вештачком интелигенцијом. Да ли је то будућност политике, или само „уметнички“ пуцањ у празно?
Пишите нам у коментарима. Сва ваша питања узећемо у обзир. Слушајте нас и сазнаћете оно што други прећуткују.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала