- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Мајк Тајсон бира – Ђоковића!

© Фото : KEVORK DJANSEZIAN / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFPНовак Ђоковић, Мајк Тајсон и његова ћерка Милан
Новак Ђоковић, Мајк Тајсон и његова ћерка Милан - Sputnik Србија, 1920, 10.08.2022
Пратите нас
Један од најбољих боксера у историји Мајк Тајсон не крије да му је Новак Ђоковић омиљени тенисер. И ово није први пут да је Тајсон исказао поштовање и дивљење српском тенисеру.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Док траје трка за највећег тенисера у историји, чувени боксер јасно стаје на страну Новака Ђоковића.
„Новак Ђоковић је мој омиљени играч у овом тренутку. Ако је спреман, заиста волим да га гледам док игра. Омиљен ми је због тога како се вратио после повреде и начина на који је побеђивао играче попут Надала и Федерера, то је задивљујуће. Он је истински борац", закључио је Тајсон.
Истиче чувени боксер и да је велики љубитељ тениса као спорта, те да му је веома важно што његова кћерка тренира овај спорт.
„Тенис ми је проширио видике, захвалан сам што сам преко тог спорта упознао многе. То нам је променило живот. Све нам се изменило захваљујући тенису. Све што смо пре радили била је трка за новцем, али то није важније од тога што моја ћерка игра тенис. Она је битнија од свега у животу. Видим да постаје нешто што не би могла да се није укључила у тенис", каже Тајсон.
Миомир Кецмановић прославља победу над Матеом Беретинијем у Индијан Велсу - Sputnik Србија, 1920, 10.08.2022
СПОРТ
Кецмановић изгубио добијен сет па испао у Монтреалу
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала