- Sputnik Србија, 1920
ЕКОНОМИЈА
Спутњик Економија прати најновије вести, анализе и извештаје из Русије, региона и света.

„Рио Тинто“: Пројекат „Јадар“ је ван снаге, радимо на интерној Студији изводљивости

© Фото : Facebook/Јадар Пројекат - Рио Тинто/PrintscreenДетаљ из спота Рио Тинта
Детаљ из спота Рио Тинта - Sputnik Србија, 1920, 10.08.2022
Пратите нас
„Рио Тинто“ поштује одлуку Владе да стави ван снаге акте за реализацију Пројекта „Јадар“, а сада се ради на завршетаку интерне Студије изводљивости, поручили су из компаније поводом навода удружења СЕОС да „Рио Тинто“ и „Бехтел“ настављају да реализују Пројекат „Јадар“.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

У саопштењу су истакли да „Рио Тинто“ послује у складу са прописима Републике Србије и да су све тренутне активности компаније наставак претходно преузетих обавеза.
„Ово укључује и завршетак интерне Студије изводљивости, за шта је неопходно да прикупимо све пројектне податке од релевантних компанија, како би Студија изводљивости била у складу са техничким стандардима, као и стандардима заштите животне средине“, поручили су из „Рио Тинта“.
Додали су да на изради Студије изводљивости „Рио Тинто“ сарађује са компанијом „Бехтел“, са којом од 2018. године има закључен уговор о управљању пројектом, пренео је Танјуг.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала