- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

„Русији нису потребни издајници, Запад испира мозгове странцима“

© Sputnik / Александр Вильф / Уђи у базу фотографијаНемања Пејчиновић
Немања Пејчиновић - Sputnik Србија, 1920, 11.08.2022
Пратите нас
Бивши репрезентативац Србије и дефанзивац Локомотиве из Москве Немања Пејчиновић, оштро је критиковао странце који напуштају Русију због ситуације у Украјини.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

„Нико неће напасти Русију и не знам зашто легионари одлазе из Премијер лиге Русије. Понашају се као девојчице, не као мушкарци. Зашто долазити у Русију, зарађивати за живот и говорити да је тамо лоше? То је потпуно с***е. Западна пропаганда испира мозгове људима. Страни играчи не разумеју шта се заиста дешава, они су застрашени“, изјавио је бивши везиста Црвене звезде за руски портал Чемпионат.
Пејчиновић који је у периоду од 2014. до 2018. године бранио боје Локомотиве Москва, сматра да је Русија сама себи довољна и да јој нису потребни издајници, већ да свако мора да се определи којим ће путем кренути.
„Куцнуо је час да странци одлуче да ли су за Запад или за Исток. Ако страни играчи оду на Запад, направиће велику грешку. Тамо неће довољно зарадити, онолико колико могу да зараде у руској Премијер лиги. Русија је сама себи довољна. То је земља којој ништа не треба од било кога. За разлику од великог дела Европе, ова земља има повољну ситуацију за живот, а Русији нису потребни издајници“, подвукао је 34-годишњи Немања Пејчиновић.
Немања Матић - Sputnik Србија, 1920, 11.08.2022
СПОРТ
Дон Фабио је шкрт на комплиментима, али је направио изузетак: „Србин је прави посао“
Српски фудбалер Душан Тадић - Sputnik Србија, 1920, 11.08.2022
СПОРТ
Тадић за Спутњик: Покушали су да ме опљачкају, али се нису добро провели /фото/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала