- Sputnik Србија, 1920
РУСИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Русије и Заједнице независних држава

Руски хакери објавили податке сарадника највеће америчке војне компаније /видео/

© Flickr / Ivan David Gomez ArceКомпјутер
Компјутер - Sputnik Србија, 1920, 11.08.2022
Пратите нас
Руски хакери из групе „КилМил“ су на Телеграму објавили доказе да су успели да онеспособе интерни систем ауторизације сарадника највеће америчке војне компаније „Локид Мартин“, која производи вишецевне ракетне бацаче „Химарс“ који се испоручују Украјини.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

„До јуче су говорили да су сви подаци сарадника компаније 'Локид Мартин' безбедни. Шта ћемо да радимо са подацима запослених?“, наводи се у објави.

Уз објаву стоји и видео снимак таблице са подацима стотине сарадника овог одбрамбеног гиганта – имена, мејлови, адресе њихових јединица, телефони и фотографије.
Током јучерашњег дана је објављена информација да су руски хакери из групе „КилМил“ упали у сајт америчке војне компаније „Локид Мартин“. Касније су објавили да је корпорација успела да поврати рад сајта и система, али да нема података.
„Локид Мартин“ заједно са „БАЕ Системс“ производи ракетне бацаче „Химарс“. Они се у Америци производе од 2003. године. Вашингтон је Кијеву испоручио неколико таквих система којима украјинска војска гранатира насеља и инфраструктурне објекте.
Амерички ловац Ф-35 - Sputnik Србија, 1920, 10.08.2022
РУСИЈА
Руски хакери оборили сaјт највеће америчке војне компаније
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала