Застава Србије - Sputnik Србија, 1920
СРБИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Србије

Моћна служба ради посао пред формирање Владе: Вулин о оптужби да је прислушкивао руске опозиционаре

© Sputnik / Лола ЂорђевићАлександар Вулин
Александар Вулин - Sputnik Србија, 1920, 14.08.2022
Пратите нас
Министар унутрашњих послова Александар Вулин изјавио је данас да ће приближавање формирања Владе Србије бити видљиво по медијским нападима на њега.
"Као што сам и најавио, приближавање формирања Владе ће бити видљиво по медијским нападима на мене и борбом да ни по коју цену не будем члан Владе Србије. Велика и моћна служба ради свој посао. Зато подгревају причу о прислушкивању руских опозиционара у Београду, иако је све то више пута демантовано и објашњено. Није њима битна истина, довољно је да лаж буде ефикасно средство", навео је Вулин, саопштио је МУП.
"Нико из Министарства унутрашњих послова није прислушкивао руску опозицију, па самим тим ни ја нисам носио никакве транскрипте Патрушеву или било коме другом. Ја ћу се борити против њихових лажи, а они само нека наставе", изјавио је министар Вулин, коментаришући, како се наводи у саопштењу које је проследио МУП, "медијску хајку која се води против њега и лажи Нове С и њених саговорника које су изнете на његов рачун".
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала