- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Да ли то Америка отвара врата невакцинисанима? – Новаку стигла охрабрујућа порука

© AP Photo / Gerald HerbertНовак Ђоковић
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 14.08.2022
Пратите нас
Главна тема и питање у свету спорта тренутно је да ли ће Новак Ђоковић моћи да уђе у Америку и надмеће се на УС Опену? Тренутно не, али ствари дефинитивно иду на боље, а потврда је стигла и од француског новинара који ради за Л'Екип Квентин Моне, који је поручио да је ушао у САД без потврде о вакцинацији.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Познато је да је у Америци на снази закон да невакцинисани странци не могу да уђу у земљу. Ипак, постоје јаки наговештаји и индиције да ће се то врло брзо променити, што би аутоматски значило да Новак Ђоковић може да заузме место на последњем овосезонском Гренд слему у Њујорку.
Још једна потврда да САД попуштају мере против вируса Ковид-19, стиже од познатог тениског новинара Квентина Монеа, који ради за угледни српотски лист Л'Екип и послао је Србину поруку путем друштвене мреже Твитер.
„Стигао сам у САД и нико ме није питао за било какав доказ о вакцинацији. Био сам и у марту, али је било другачије. Да ли су већ почела да се примењују нова правила? Ово би биле добре вести за Новака Ђоковића“, твитнуо је Квентин.
Подсетимо, почетак УС Опена заказан је за 29. август тако да Новак Ђоковић има сасвим довољно времена да стигне и оправда улогу фаворита које су му доделиле светске кладионице.
Такође, српски ас који је тренутно шести рекет света још раније је послао поруку армији својих навијача да се најнормалније спрема за УС Опена, али да неће ништа радити на силу, већ да ће сачекати да се америчке власти огласе и да саопште који је званичан услов за улазак у Сједињене Америчке Државе.
Данил Медведев - Sputnik Србија, 1920, 14.08.2022
СПОРТ
Медведев педагошким мерама ућуткао неваспитаног навијача /видео/
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 12.08.2022
СПОРТ
Ко то и зашто ћути у Америци?
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 12.08.2022
СПОРТ
Ђоковић званично не игра Синсинати
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала