- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Станковић опрезан пред Макаби: Наша предност је реванш на Маракани

© Sputnik / Лола ЂорђевићТренер Црвене звезде Дејан Станковић
Тренер Црвене звезде Дејан Станковић - Sputnik Србија, 1920, 16.08.2022
Пратите нас
Фудбалски клуб Црвена звезда сутра од 21 час гостује Макабију из Хаифе у плеј-офу квалификација за Лигу шампиона. Тренер црвено-белих Дејан Станковић истиче да ће детаљи одлучивати овај двомеч.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Иако је Црвена звезда гост у првој утакмици, црвено-белима је у глави већ реванш, тако да је јасно да су карте у овој причи на Звездиној страни.
Можда због тога треба очекивати реревисану Звезду у Израелу.
„Нема овде фаворита. Детаљи ће одлучивати. Обе екипе су добре, имају искуство и играле су овакве утакмице. Улог је велики и мали детаљи ће одлучивати ко ће проћи даље. Не видим екстремног фаворита. Играћемо на два врућа стадиона, а мала предност је што реванш играмо нас свом терену пред 55.000 људи где се нће чути судијски звиждук", рекао је Станковић.
Све карте за сутрашњи дуел су распродате, а Црвена звезда донела је одлуку да на гостовању у Израелу не одради последњи тренинг.
„Терен је увек исти и не верујем да нешто може да се промени. Да имамо тренинг пред 35.000 људи имало би утицаја, али празан стадион је свуда исти. Све што можете да урадите у гостима је мало шеве. Искористили смо јутро да урадимо још један тактички тренинг у Београду и није нам први пут да се одлучимо на то".
Комнен Андрић - Sputnik Србија, 1920, 16.08.2022
СПОРТ
Загреб је напустио са сузом у оку, али га је сачекала нова срећа: „И даље се надам дресу Србије!“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала