- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Српски суперхерој је ушао у историју, али пут до тога није био лак: „Имао сам проблем“

© AP Photo / Marco AlpozziДушан Влаховић
Душан Влаховић - Sputnik Србија, 1920, 16.08.2022
Пратите нас
Душан Влаховић, српски репрезентативац, са два гола у првом колу нове сезоне Серије А постао је најбољи српски стрелац у историји тог италијанског такмичења са укупно 53 поготка, али је навео да и даље није стопроцентно спреман.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Влаховић, момак познат под надимком „српски суперхерој“ је двапут тресао мрежу у победи Јувентуса над Торином од 3:0 и на бриљантан начин је отворио нову такмичарску годину.
„Радио сам цело лето, још нисам на 100 одсто, јер сам имао проблем који није било лако превазићи, ово је други меч од 90 минута откако смо завршили првенство, после пријатељске утакмице против Атлетика. Радим на томе да се вратим на врх“, рекао је Влаховић.
Он је открио и коме је посветио погодак.
„То је било за пријатеља који ми је много помогао, али било је и за породицу која је била на трибинама. Ди Марија је велики шампион. Захваљујем му се на асистенцији, надам се да ћу их добити још од њега, али и да ћу му узвратити. Мислим да ћемо добро сарађивати, али важно је да се ставите на располагање тиму и пре свега да тим побеђује“.
Други српски репрезентативац у дресу Јувентуса Филип Костић у игру је ушао у 61. минуту, и тако дебитовао за торинске црно-беле.
„Увек је лепо имати некога из своје земље, да причаш на свом језику. Знам Филипа, играмо заједно у репрезентацији, али генерално смо добар тим, направили смо добар амбијент у свлачионици и ово је основно“, истакао је Влаховић.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала