- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Рус боксује у Србији: Као да сам код куће, сви су љубазни према мени

© Sputnik / Евгений Одиноков / Уђи у базу фотографијаМурат Гасијев
Мурат Гасијев - Sputnik Србија, 1920, 16.08.2022
Пратите нас
Руски боксер Мурат Гасијев (28-1) одушевљен је гостопримством у Србији и Београду, где ће 26. августа имати меч против америчког ветерана Карлоса Велча.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Гасијев је у интервјуу за „Спорт-експрес“ навео да је изабрао српску престоницу јер је руским навијачима лако да дођу до Београда.
„Сада се таква ситуација и тешко је боксовати. Али имамо добре пријатеље у Боксерском савезу Србије. Предложили су простор и радо смо прихватили. Много ће људи доћи из Русије. Зато смо изабрали Београд,“ рекао је Гасијев.
Није престајао да ређа комплименте...
„Кад сам стигао у Србију, нисам имао осећај да сам далеко од куће. Као да сам у Русији. Овде су сви врло фини и љубазни, гостољубиви. Не осећам се као гост. Био сам пријатно изненађен. Овде се сви понашају пријатно према мени“.
Његов ривал Велч је ветеран професионалног бокса – има 42 године, висок је 185 центиметара и у професионалној каријери има 21 победу (18 КО), 2 пораза и 1 реми.
Легендарни српски кошаркаш Радивој Кораћ - Sputnik Србија, 1920, 16.08.2022
СПОРТ
Тањевићев омаж Жућку
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала