- Sputnik Србија, 1920
РУСИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Русије и Заједнице независних држава

Мајстори на небу: „Стрижи“ и „Руски витезови“ показали своје умеће /видео/

© Sputnik / Илья Питалев / Уђи у базу фотографијаЛовци Су-30СМ и МиГ-29 надлећу Кремљ поводом Дана победе у Москви
Ловци Су-30СМ и МиГ-29 надлећу Кремљ поводом Дана победе у Москви - Sputnik Србија, 1920, 17.08.2022
Пратите нас
Током програма у оквиру Међународног војно-техничког форума „Армија-2022“ наступали су стални учесници авионске групе „Стрижи“ и „Руски витезови“, који су полетели одмах након „Тупољева“.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Током наступа су пилоти демонстрирали своје умеће управљања авионима. Гледаоцима је представљен програм у коме су заступљене акробатске фигуре и прелети у поретку „пирамида“.
Осим динамичких приказа, како појединачних тако и групних, гости на форуму могу видети и копнене експозиције. Део статичких експозиција у Кубинки у Подмосковљу омогућавају да се види најновија ратна техника – авиони, оперативно-тактичка и војно-транспортна авијација. Укупно је изложено више од 50 узорака авијационе технике.
На експозицији су представљени авиони и хеликоптери морске авијације, као и засебан штанд са дроновима које посетиоци могу видети у периоду 19-21. августа.
Ловци МиГ-29 и Су-30СМ акробатских група Руски витезови и Стрижи на проби ваздушног дела Параде победе - Sputnik Србија, 1920, 27.07.2021
Из кабине пилота: Умеће групе „Стрижи“ одузима дах /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала