- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Петрић: Морамо да урадимо три, четири домаћа задатка

© Фото : Партизан / Мирослав ТодоровићГордан Петрић
Гордан Петрић - Sputnik Србија, 1920, 17.08.2022
Пратите нас
Тренер фудбалера Партизана Гордан Петрић изјавио је уочи првог меча плеј-офа за пласман у групну фазу Лигу конференција, против малтешког Хамруна у Хумској у четвртак од 21 сат, да је ривал незгодан и да ће његова екипа морати да уради извесне домаће задатке.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

„Јуче смо имали малу анализу. Професионалци су наши играчи и воде рачуна о томе против кога играју. То су све странци, екипа која је играла шест утакмица у Европи. Прошли су можда мало срећно Левски, али су незгодна екипа. Сутра морамо да урадимо три, четири домаћа задатка да бисмо били на нивоу. Добар кувар не одаје своје тајне. Не бих хтео да потенцирам шта је то“, рекао је Петрић на конференцији за медије у Хумској.
Стратег црно-белих дебитовао је победом у Суперлиги против Младости ГАТ (1:0), а сматра да би пласман у Лигу конференција била инјекција самопоуздања за његову екипу.
„Ми у недељу не играмо, имамо сутра утакмицу, па у четвртак. Ако се пласирамо и пружимо бољи утисак, момци ће изаћи из кризе. Имао сам у каријери двапут овакву ситуацију, само у једноставним стварима могу да изађу из кризе“, рекао је Петрић.
Бивши фудбалер и функционер клуба из Хумске позвао је све навијаче да подрже екипу и да, ако је потребно, критикују само њега.
„Био сам и играч и функционер овде, и као играч сам пролазио ово што играчи данас пролазе. Смета ми кад навијачи прозивају играче коју су најмање криви. Ако треба неко да се прозива, нека прозивају мене, али нека буду сви уз играче. То је битно, поготово за младе играче“,казао је он.
Петрић је поновио да су Партизану неопходна појачања на средини терена.
„Желимо да појачамо средину терена, потребна су нам два играча на тој позицији, али желео бих да се играчи опусте и размишљају о свом послу. И да раде што тренутно могу да раде у овом тренутку“, рекао је тренер црно-белих и најавио да се у тим враћају Квинси Мениг и Синиша Саничанин.
Реванш меч плеј-офа за пласман у Лигу конференција између Хамруна и Партизана на програму је 25. августа (20.00) на Малти.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала