- Sputnik Србија, 1920, 24.01.2022
КУЛТУРА
Рубрика која прати културне феномене и догађаје, ствараоце и личности који својим делом креирају савремену културну сцену у земљи и у свету.

Сутра почиње Бир фест; Констракта: Видимо се у недељу

© AP Photo / Luca BrunoКонстракта
Констракта - Sputnik Србија, 1920, 17.08.2022
Пратите нас
Представница Србије на Евровизији Ана Ђурић Констракта обишла је Ушће и позвала своје обожаваоце да посете 19. Бир фест који ће се одржати у Београду од 18. до 21. августа.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Уметница, која ће наступити последњег дана фестивала на главној бини, заједно са организаторима обишла је простор на коме ће се одржати традиционални Београдски фестивал пива, не кријући своје одушевљење.
„Велика је бина, могли бисмо да укључимо и плесачице“, изјавила је разгледајући бину.
„Бочно су све екрани? Ово је импозантно“, коментарисала је Констракта.
Некадашња чланица инди поп групе „Земља грува“ није пропустила прилику да се нашали на име своје песме „In corpore sano“.
„Само још нисам навежбала како да бацим пешкире у публику, ја замахнем, он падне ту“, насмејала је Констракта све присутне.
Београдски фестивал почиње сутра, а припреме су у пуном јеку.
Организатори су најавили нови концепт са две фестивалске зоне – клауд зоном, где ће улаз бити слободан цело вече и музичком зоном, где ће бесплатно моћи да се уђе до 19:30, а након тога ће улаз бити могућ уз куповину два купона, који ће у току вечери моћи да се замене за пиће на посебно означеним заменским местима на фестивалском простору.
Током четири дана фестивал ће угостити бројне домаће, регионалне и светске музичке звезде, а поред Констракте долазе и Томи Емануел, „Kosheen“, „Бајага и Инструктори“, „Хладно пиво“, Сенидах, Масимо Савић, „Психомодо поп“, „Love Hunters“, „E-play“, „Блажа и Кљунови“, „ДЛМ“, „Queen Real Tribute“, „Бијело дугме Tribute“, „Атомско Склониште“...
Поред богатог музичког програма, најављен је продукцијски спектакл са скоро 800 метара квадратних ЛЕД екрана, најсавременијим ЛЕО озвучењем и бројним садржајима као што су Бир маркет и Крафт бир ленд са преко 300 етикета пива, Мото плац (са посебном бином и музичким програмом, зидом смрти, кампом, изложбом кастом и олдтајмер мотора, тату студијом), Интергалактик динер фудленд, Сајлент диско бина, Луна парк, као и селфи торањ висок 17м са ког ће посетиоцима бити омогућено фотографисање, преноси Танјуг.
Сатницу наступа на главној бини Бир феста можете погледати ОВДЕ.
Констракта - Sputnik Србија, 1920, 01.06.2022
КУЛТУРА
Евроскептична Констракта: „Твитер инквизиција“ против здравог разума и поруке – нисмо толики пиони
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала