- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Шта се (поново) дешава са Надалом?

© AFP 2023 / DYLAN BUELLРафаел Надал
Рафаел Надал - Sputnik Србија, 1920, 18.08.2022
Пратите нас
Рафаел Надал је доживео изненађујући пораз у другом колу турнира у Синсинатију од хрватског тенисера Борне Ћорића и после дуела је говорио о повреди са којом се сусрео на Вимблдону, где је морао да одустане од наступа у полуфиналу против Ника Кирјоса.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Надал је тада задобио руптуру трбушних мишића, деловало је да се опоравио, али је после пораза од Ћорића рекао да још није све како треба.
„Када ожиљак нема покретљивост ви то осећате, али не знате да ли је тај осећај због тога што нешто није у реду и зато морате да се пазите у сваком тренутку. Вероватно ћу ићи на још неке тестове да бих потврдио да је све онако како желимо да буде“, рекао је Надал.
Овакав сплет околности је веома неповољан по Надала јер УС Опен почиње за свега недељу дана.
„Добро сам тренирао, бољи сам био на тренинзима него на мечу. Ментално морам да наставим да гледам напред, мораћу да будем у најбољој форми за Гренд слем и да тренирам тако да будем спреман за такмичење од првог момента. Надам се да ћу то и успети“, рекао је Надал.
Шпанац је током претходног периода много говорио о својим повредама, у фокусу је било стопало које га мучи деценију и по, али је упркос томе, „посебним методама“, успео да стигне до две Гренд слем титуле у години.
Рафаел Надал Тејлор Фриц - Sputnik Србија, 1920, 07.07.2022
СПОРТ
Надал је остао без трикова
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала