- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Супруга украјинског фудбалера изазвала тектонски поремећај у Италији

© AFP 2023 / MARCO BERTORELLOРуслан Малиновски
Руслан Малиновски - Sputnik Србија, 1920, 18.08.2022
Пратите нас
Роксана Малиновска, супруга украјинског фудбалера Руслана Малинковског, изазвала је велику пажњу у Италији пошто се умешала у политику клуба Аталанта, за који наступа њен супруг.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Клуб из Бергама је изразио намеру да прода Малиновског, наводно постоје разговори са Тотенхемом о цени од 20 милиона евра, али су ствари отишле другим путем после оглашавања Роксане.
Она тврди да је Руслан приморан да напусти Бергамо.
„Купили смо кућу у Бергаму пре две године, тек је завршена и распакујемо се. Бергамо је наш дом, фудбал и живот су уједињени и не постоји ништа важније за мене од породице и Русланове каријере. Ако не може да остане у Аталанти, мора да нађе други пут“, навела је Роксана.
Она тврди и да је њен супруг примораван да напусти Аталанту, а такви наводи су наишли на реакцију навијача који су кривицу свалили на тренера Ђанпјера Гасперинија.
Подсетимо, недавно је Аталанту напустио руски фудбалер Алексеј Миранчук, прешао је у Торино на позајмицу и о њему је Гасперини имао само речи хвале, а није сигурно да ће тако бити у случају Украјинца након мешања његове супруге.
„Прелазни рок траје до 1. септембра, позиви стижу свакога дана, морате бити отворени за све опције. Нормално је да буде изненадних ситуација“", рекао је недавно Гасперини.
Алексеј Миранчук – Русија, ЕУРО 2020 - Sputnik Србија, 1920, 14.08.2022
СПОРТ
Алексеј је уздрмао „Чизму“ и обрадовао Москву: „Он је разлог за понос“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала