Застава Србије - Sputnik Србија, 1920
СРБИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Србије

„Србија би била у сигурним рукама“: Ана Брнабић најавила ко би могао бити нови премијер

Пратите нас
Председница Владе Ана Брнабић изјавила је да ће влада бити у сигурним рукама ако премијер буде Милош Вучевић и оценила је да је он изузетно способан човек што је показао као градоначелник Новог Сада.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

"Милош је фантастичан човек, изузетно способан што је показао и начин на који је водио Нови Сад који је прославио Србију као омладнска престоница и европска престоница културе. То је урадио он са својим тимом уз подршку владе", рекла је Брнабић на питања да прокоментариште то ште се њено и Вучевићево име помињу као имена будућих мандатара.
Премијер је подсетила да је Вучевић човек који је са председником Александром Вучићем довео много страних инвеститора и отоворио нова радна места у главном граду Војводине.
Много је урадио за Нови Сад и Нови Сад је сада град пример како треба водити омладинску политику, рекла је Брнабић за ТВ Прва.
"Влада ће у том случају бити у сигурним рукама и ако то буде он даћу све од себе да му помогнем и пренесем сва исксутва и тамо где сам грешила како не би поновио исте грешке", рекла је премијиер и нагласила да се поноси тиме што је члан СНС јер у СНС нема непријатејства и антагонизма.
Нагласила је да су у СНС сви ту да помогну грађанима а не да се боре за функције.
На питање да ли је размишљала који би министри требало да остану у влади, ако остане на премијерској позицији, каже да су о томе разговарали са председником Вучићем и она и министар Синиша Мали, као и са још неким људима из СНС Дарком Глишићем, потпредседницима.
Каже да ипак све остаје да се види, а да су сада најважнији разговори у Бриселу којима је председник поклонио највише пажње и највише времена, пренео је Танјуг.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала