- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Вести: Како Москва ојачава савезнике /видео/

Пратите нас
Пратите уживо вести Радија Спутњик.
Данас у вестима:
У Бриселу у току састанак званичника ЕУ са председником Србије Александром Вучићем и премијером привремених институција у Приштини Аљбином Куртијем.
Борбе у Украјини се настављају – главне битке воде се код Авдејевке где је руска војска у потпуности онеспособила цео батаљон украјинске војске. Кијев наставља са провокацијама у вези са нуклеарком Запорожје.
Запад није навикао да се његова супериорност доводи у питање, али Русија је у томе успела, тврде експерти након најаве Владимира Путина да ће Москва обезбедити неопходно наоружање свим својим савезницима.
На недавно одржаном скупу конзервативаца у Даласу мађарски премијер Виктор Орбан својим говором уздрмaо елите на Западу. Хоће ли предстојећи избори у Америци и Европи бити преокрет на светској геополитичкој сцени?
Фејсбук трећи пут заредом уклонио фотографије Музеја жртава геноцида на којима су приказана српска деца убијана у усташким логорима. Стручњаци кажу да су друштвене мреже постале су само алатке за потребе ревидирања историје
Црна Гора разматра измену критеријума о начину додељивања статуса „Истакнути културни стваралац” јер су протекле две деценије добијали само они који су газили по Његошу и Андрићу. Да ли ће се овим потезом смањити поделе у друштву?
Пишите нам у коментарима. Сва ваша питања узећемо у обзир. Слушајте нас и сазнаћете оно што други прећуткују.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала