- Sputnik Србија, 1920, 24.01.2022
КУЛТУРА
Рубрика која прати културне феномене и догађаје, ствараоце и личности који својим делом креирају савремену културну сцену у земљи и у свету.

Организатори „Бир феста“ демантују вест о одлагању програма у суботу

© Sputnik / Лола ЂорђевићПублика током наступа "Бајаге и инструктора" на Бир фесту 2022.
Публика током наступа Бајаге и инструктора на Бир фесту 2022.  - Sputnik Србија, 1920, 19.08.2022
Пратите нас
Организатори "Бир феста" демантовали су саопштење Београдског комуналног сервиса да ће програми тог фестивала бити одложени у суботу
„Званичан став организатора је да ће се фестивал у суботу одржати, а уколико дође до погоршања временских услова, те фестивал не буде могао да се одржи из безбедносних разлога, јавност ће о томе бити обавештена сутра у току дана“, наводи се у саопштењу.
Претходно је портал градске управе Беоинфо пренео саопштење да се сви програми на манифестацији „Бир фест“ заказани за суботу 20. август одлажу се из безбедносних разлога, односно упозорења Републичког хидрометеоролошког завода, и да је то одлучено на састанку представника Града Београда, продуцента фестивала и надлежних служби, а саопштено из Беоком сервиса, преноси портал Н1.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала