- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Они нама Васка, ми њима Сашка /видео/

© Фото: Скриншот/Спортал.бгСаша Илић, ЦСКА Софија
Саша Илић, ЦСКА Софија - Sputnik Србија, 1920, 19.08.2022
Пратите нас
За кратко време Србин је освојио Бугарску. Саша Илић, легенда Партизана, одлично је стартовао на клупи ЦСКА из Софије, а круна тог старта је и победа над Базелом у првом мечу плеј-офа за Лигу конференција.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Последњих дана у Србији је помама за бугарским хитом „Васко Жабата“. Комшије су нама подариле Васка, а ми њим у духу пријатељства Сашка. Легенда Партизана одушевљава на тренерској клупи ЦСКА из Софије.
Армејци су минималним резултатом савладали швајцарског великана пред својом публиком, а њихов тренер Саша Илић очекује да ће смањити грешке у реваншу и добити прилику да се такмиче у групној фази европског такмичења.
„Честитке мојим играчима који су одиграли фантастичан меч. Хвала и навијачима који нам много значе. Базел је јак и опасан ривал који уме да казни сваку грешку. Срећом, нисмо направили ниједну овог пута. Играли смо јако добро, али морамо да схватимо да је ово било само прво полувреме“, рекао је Илић после меча.
Реванш је већ за седам дана на чувеном Сент Јакобс Парку.

„Морамо да одиграмо боље следеће недеље ако желимо да прођемо даље. Грешке морамо да сведемо на минимум. Биће то потпуно другачија утакмица, а ја хоћу да одиграмо још паметније“

Саша Илић, ЦСКА Софија - Sputnik Србија
Саша Илић
Тренер ЦСКА
Иначе, у првенству Бугарске, Илићев ЦСКА је други на табели са бодом мање и утакмицом мaње од градског ривала ЦСКА 1948.
Standings provided by SofaScore LiveScore
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала