- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Новакова сарадница у Сирији: „Ово нећете видети у популарним медијима“ /фото/

© Sputnik / Михаил Алаеддин / Уђи у базу фотографијаПоглед на Дамаск
Поглед на Дамаск - Sputnik Србија, 1920, 20.08.2022
Пратите нас
Катарина Пијетловић, сарадница Новака Ђоковића у независном тениском удружењу ПТПА објавила је своје сведочење о ситуацији у Сирији и навела да тако нешто није могуће видети у популарним медијима.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Сирија је током година била разарана ратом, а кључну улогу у савладавању екстремиста имала је помоћ Русије коју је захтевао председник Сирије Башар ел Асад.
Након свега, Сирија се опоравља, а занимљивост је да је Катарина Пијетловић посетила ту државу и чак одиграла тенис.
„Веома дивна дама, она је допутовала из Естоније да би одиграла неколико минута тениса са децом. Толико је великодушна, ми обожавамо позитивне људе. Много поштовања и љубави за ту даму“, навела је Сана Згаиби, туристичка водитељица и професорка арапског језика.
Да је тако, потврдила је и Пијетловићева, експерткиња за спортско право и чланица саветодавног одбора ПТПА.
„Узвраћам љубав и поштовање, учинили сте моје време у Сирији веома посебним. Драги корисници друштвених мрежа, одбаците све предрасуде и одите тамо да видите сами. Путујте у Дамаск“, навела је Пијетловићева.
Како је истакла, град је очаравајући и безбедан је, људи су дивни и ненаметљиви, добро говоре енглески језик и имају одличне барове.
„Када кажем барове, мислим на кафиће у којима смо срели домаће који течно говоре енглески језик, веома су фини и пријатељски настројени, уживају и пију пиво и текилу. Нећете видети ову страну Сирије у популарним медијима“, навела је Пијетловићева.
Катарина је додала и да су јој предивне локалне пијаце где продавци неће сметати, питаће одакле долазите и пожелети добродошлицу, а посетила је и тениски клуб у Дамаску.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала