- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Ђоковић: Ватерполо је један од најтежих спортова на свету, моје велико поштовање шампионима /видео/

© Sputnik / СпутњикНовак Ђоковић
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 20.08.2022
Пратите нас
Новак Ђоковић присуствовао је вечерас опроштају Величанствене шесторке српског ватерпола. После меча Србије и Италије био је препун утисака.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

„Вечерас је посебно вече за српски и светски ватерполо јер су ово шесторица играча који спадају у сам врх играча које је ватерполо имао. Вечерас су се опростили од репрезентације. Емотивно је за све нас који смо поносни на њих, гледали смо их како освајају толико медаља, трофеја у последњих 20 година. Филип Филиповић је мој пријатељ из детињства, ишли смо у исту школу. Било је посебно гледати га вечерас. Он и остали момци су толико пута усрећили Србију и учинили је поносном. Била ми је част да присуствујем овој утакмици“,
Да ли је питао некада Филиповића да му покаже основе ватерпола?
„Сада ћемо имати више времена да проведемо заједно. Питаћу Филипа да ме одведе на базен и да ме научи неким стварима. Знамо да пливамо и мислимо да је то довољно, али није. Ватерполо је један од најтежих спортова на свету, увек сам се дивио тим момцима. Гледати их уживо је нешто посебно. Моје велико поштовање“, рекао је Ђоковић.
Шесторица легендарних ватерполиста Србије, чланови тима који је у последњих 15 година освојио све што може да се освоји, укључујући два узастопна олимпијска злата, званично су се опростили од репрезентације наше земље.
На утакмици против Италије на турниру Србија 2022 последњи пут за Србију заиграли су Филип Филиповић, Андрија Прлаиновић, Душко и Гојко Пијетловић, Милан Алексић и Стефан Митровић.
Ватерполо Србија - Sputnik Србија, 1920, 20.08.2022
СПОРТ
Србија се захвалила „Шесторици величанствених“, Ђоковић увеличао догађај
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала