- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Два изненађења и Рус у незадрживом походу: „И да сам изгубио поене – било би нормално“ /видео/

© AP Photo / Jeff DeanДанил Медведев
Данил Медведев - Sputnik Србија, 1920, 20.08.2022
Пратите нас
Парови полуфинала турнира у Синсинатију су комплетирани, уз два велика изненађења – Хрват Борна Ћорић је елиминисао Феликса Оже-Алијасима са 6:4, 6:4, Камерон Нори је шокирао Карлоса Алкараса у три сета, а дерби у борби за финале биће окршај Данила Медведева и Стефаноса Циципаса.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Хрват Ћорић, тренутно 152. играч на АТП листи, изненађујуће лако је победио деветопласираног Канађанина за свега 102 минута игре.
У оба сета Ћорићу је био довољан по један брејк за освајање сета, а као награда стигао је пласман у финале где је очекивао Алкараса, али – ту је стигао Нори.
Британац је добио први сет против младе звезде са 7:6, Шпанац је узвратио истом мером, а у трећем сету Алкарас је попустио када је требало да буде најчвршћи, у деветом гему је претрпео брејк, што је Норију омогућило да у трећем стекне три меч лопте и искористи трећу.
Стотину минута за полуфинале било је довољно Данилу Медведеву, најбољем тенисеру света који је до прилике да се бори за финале стигао спектакуларном игром против Тејлора Фрица, домаћег такмичара и остварио је победу са 7:6, 6:3.
„Био је мало бољи од мене у првом сету. Имао је више шанси за брејк од мене. Било је поена које сам могао да изгубим и нико не би могао да ми замери на томе. Али, успео сам да останем у мечу и то ми је помогло да победим“, рекао је Медведев.
У полуфиналу Рус ће се састати са Стефаносом Циципасом, грчким тенисером који је у три сета победио Џона Изнера, а дуел за финале игра се од 21.00.
Руски тенисер Данил Медведев у мајици у бојама Русије током турнира у Акапулку - Sputnik Србија, 1920, 19.08.2022
СПОРТ
Медведев преко Американца до полуфинала Синсинатија
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала