- Sputnik Србија, 1920, 26.08.2021
ДРУШТВО
Друштвене теме, занимљиве приче, репортаже, догађаји, фестивали и културна дешавања из Србије, и остатка света

Прорадио систем на мађарско-српској граници, возила кренула са Хоргоша и Келебије

Пратите нас
Информатички системи на прелазима Реске и Томпа прорадили су после вишечасовног застоја, а возила са Хоргоша и Келебије кренула су ка мађарским прелазима.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Око 20.30 сати прорадио је информатички систем на прелазу Реске. Возила на Хоргошу у колони од пет километара, кренула су ка мађарском прелазу.
Након трочасовног застоја, покренут је софтвер и на граничном прелазу Томпа, a возила на Келебији напуштају Србију, пренео је РТС.
На већини мађарских друмских граничних прелаза са Србијом у жупанијама Бачкишкун и Чонград-Чанад нешто пре 16.30 сати уочени су проблеми у информационом систему, саопштила је раније мађарска полиција.
Због пада система на мађарској страни границе, формирале су се километарске колоне на Хоргошу и Келебији на излазу из земље.
Како се наводи, мађарски граничари пропуштали су само путнике са пасошима ЕУ, док су остали чекали на Хоргошу, Келебији и Бачком Брегу, прелазима који су отворени 24 сата.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала