- Sputnik Србија, 1920
СВЕТ
Најновије вести из света

Водећи амерички епидемиолог најавио: Повлачим се у децембру

© AP Photo / Alex BrandonДр Ентони Фаучи, водећи епидемиолог у САД
Др Ентони Фаучи, водећи епидемиолог у САД - Sputnik Србија, 1920, 22.08.2022
Пратите нас
Др Ентони Фаучи најавио је да ће се у децембру повући са професионалних дужности директора Националног института за алергије и инфективне болести, главног медицинског саветника америчког председника Џозефа Бајдена и шефа НИАИД лабораторије за имуно-регулативу.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Др Фаучи (81), који је саветовао седам председника САД и провео више од пола века у Националном институту за алергије и инфективне болести, напустиће државну службу како би "отворио следеће поглавље" свог професионалног ангажовања, преноси Њујорк Тајмс.
Најава Фаучија није била сасвим неочекивана, јер је већ извесно време говорио да размишља о повлачењу из државне службе.
У интервјуу њујоршком дневнику Фаучи је изјавио да се неће пензионисати у класичном смислу, већ намерава да се посвети путовањима, писању и подстицању младих људи да ступе у државну службу.
"Све док сам здрав, што јесам, и енергичан, што јесам, и страствен, што јесам, желим да радим и неке ствари ван домена савезне владе", рекао је др Ентони Фаучи.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала