- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Станковић после кошмарне Звездине ноћи у Београду: Фудбал је непредвидив

© Фото : ФК Црвена звездаДејан Станковић, тренер ФК Црвена звезда
Дејан Станковић, тренер ФК Црвена звезда - Sputnik Србија, 1920, 23.08.2022
Пратите нас
Дејан Станковић, тренер Црвене звезде, рекао је да је први гол за Макаби, у финишу првог полувремена, био моменат до ког је све у плеј-офу за пласман у Лигу шампиона ишло на руку његовој екипи.
Звезда је одиграла 2:2 у Београду у реванш утакмици, укупан резултат је 5:4, а преломни моменат се догодио у 90. минуту када је Милан Павков постигао аутогол.
„Тешко је причати, анализирати... До тог несрећног гола њиховог у првом полувремену ишло је како смо замислили. Али, фудбал је непредвидив, наше грешке... Кад се анализира, сви смо погрешили, свима је криво и тешко. Хвала навијачима, нису одустали... Причали смо да детаљи одлучују, овог пута су одлучили да оду на страну Макабија. Нама преостаје да се боримо у првенству и Лиги Европе, остаје велика жал и пропуштена шанса“, рекао је Станковић.
Играчи су по последњем судијском звиждуку попадали по терену, шокирани исходом, што је тренер Звезде веома тешко прихватио.
„Нисам одржао говор, ишао сам од једног до другог играча, да не леже на трави, да живот иде даље, да се фудбал и даље игра. Морамо бити јаки и наставити даље, чека нас још много утакмица, циљева...“, додао је Станковић.
Милан Павков - Sputnik Србија, 1920, 23.08.2022
СПОРТ
Звездина трагедија – Павков погодио сопствену мрежу /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала