Застава Србије - Sputnik Србија, 1920
СРБИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Србије

Драган Марковић Палма добија улицу у Паралији

© Sputnik / Лола ЂорђевићДраган Марковић Палма
Драган Марковић Палма - Sputnik Србија, 1920, 23.08.2022
Пратите нас
Народни посланик и председник Јединствене Србије Драган Марковић Палма добиће улицу у Паралији.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Драган Марковић Палма рекао је на конференцији за новинаре да ће грчко летовалиште назвати једну од улица по њему и да ће она свечано бити отворена 29. августа.
Марковић је рекао да су одборници Скупштине града Катерини, којој припада Паралија, улицу назвали по њему, како стоји у образложењу одлуке, због његове „велике заслуге за ширење пријатељске, привредне, туристичке и уопште друштвене сарадње између овог краја Грчке и Србије“, саопштила је Јединствена Србија.
Палмина улица биће свечано отворена у тренутку када у Паралији буде боравила делегација од 500 чланова из Србије, који у Грчку иду у организацији Скупштине града Јагодине. Посета те делегације заказана је од 26. до 31. августа, а у њој су здравствени радници, свештеници СПЦ који ће разговарати са свештеницима Грчке цркве, планинари који ће се пењати на Олимп и поставити заставе Србије и Јагодине, привредници, пољопривредници, васпитачи, пчелари, чланови сеоских и градских месних заједница са територије града Јагодине, просветни радници, радници ЈКП „Стандард“ из Јагодине и новинари, рекао је Марковић, који је и председник Скупштине града Јагодина.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала