- Sputnik Србија, 1920
СВЕТ
Најновије вести из света

Муж Ненси Пелоси осуђен на затвор, пијан изазвао удес

© Фото : Youtube/WPTV News - FL Palm Beaches and Treasure Coast/PrintscreenПол и Ненси Пелоси
Пол и Ненси Пелоси - Sputnik Србија, 1920, 23.08.2022
Пратите нас
Пол Пелоси, супруг Ненси Пелоси, председавајуће Представничког дома америчког Конгреса, осуђен је данас на пет дана затвора и условну казну у трајању од три године након што се преко адвоката изјаснио пред судом у Калифорнији да је крив за безобзирну вожњу и саобраћајну несрећу коју је изазвао под утицајем алкохола.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Пол Пелоси је већ одлежао два дана у затвору и добио је два дана смањења казне због примерног понашања, изјавио је судија Вишег суда округа Напа Џозеф Солга, преноси АП.
Пелоси ће одрадити још осам сати друштвено-корисних активности уместо преосталог дана притвора, рекао је Солга током изрицања пресуде на којем окривљени Пелоси није био присутан.
Суд је одлучио да Пол Пелоси мора да похађа тромесечни курс о вожњи у алкохолисаном стању, као и да мора да инсталира уређај за блокаду паљења возила у случају да не прође обавезни компјутерски алко-тест у свом аутомобилу.
Поред тога, Пелоси ће морати да плати новчану казну од око 7.000 долара, саопштио је судија Солга.
Пол Пелоси је ухапшен због несреће коју је изазвао 28. маја у округу Напа, северно од Сан Франциска, након што је алко-тест показао да је имао 0,082 посто алкохола у крви, нешто више него што је законом дозвољено.
Полицајци који су се појавили на месту несреће надомак градића Џантвила у близини винарског града Јунтвила потврдили су да су Пелосија затекли на седишту возача аутомобила „порше карера“ из 2021. године, поред возача другог аутомобила, спортског теренског возила, пренео је Танјуг.
Ненси Пелоси - Sputnik Србија, 1920, 10.10.2020
Милиони после оптужби против Русије: Тајне везе Ненси Пелоси и фирме која је покренула „Русијагејт“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала