- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Партизанова судбина упозорење за Звезду /видео/

© Sputnik / Лола ЂорђевићДетаљ са утакмице Црвена звезда - Партизан
Детаљ са утакмице Црвена звезда - Партизан - Sputnik Србија, 1920, 23.08.2022
Пратите нас
На данашњи дан пре 17 година фудбалери Партизана су доживели један од најтежих пораза у историји и испали су од словачке Артмедије у квалификацијама за Лигу шампиона – на данашњи дан њихови највећи ривали имају сличну опасност пред собом, против израелског Макабија из Хаифе.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

За 210 минута фудбала те 2005. године фудбалери Партизана нису успели да постигну ниједан гол па је победник тог двомеча одлучен пеналима.
Много прилика су пропустили црно-бели да победе у реваншу у Београду, а трагичар је постао нападач Пјер Боја који је промашио одлучујући шут у пенал серији.
Тачно 17 година касније, Црвена звезда пред собом има, чини се и тежи задатак – Партизан је давне 2005. требало да постигне само један гол за пролаз у Лигу шампиона, а црвено-белима је такав резултат довољан само за продужетак.
Подсетимо, Звезда је на гостовању у Израелу изгубила са 3:2, а како више не постоји правило предности за гол у гостима, изабраници тренера Дејана Станковића мораће да победе са два поготка разлике како би избегли продужетке и потенцијалне пенале.
Утакмица почиње у 21.00 у Београду, уз директан текстуални пренос на Спутњик спорту.
Секу Саного - Sputnik Србија, 1920, 23.08.2022
СПОРТ
Узбуна у Звезди пред утакмицу вредну 20 милиона евра
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала