- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Србин одушевљен руским боксером: Показао је колико је велики шампион

© Sputnik / Евгений Одиноков / Уђи у базу фотографијаМурат Гасијев
Мурат Гасијев - Sputnik Србија, 1920, 24.08.2022
Пратите нас
Српски боксер Владан Бабић изјавио је данас после периода тренирања са Русом Муратом Гасијевим да је за њега злата вредно искуство да спарингује са таквим боксером.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Бабић ће бити део врхунских бокс мечева који ће се одржати 26. августа на платоу иза Геозавода у Београду на води, а борба вечери биће дуел између Гасијева и Американца Карлоса Велча.
Бабићу ће на мегдан изаћи Дражан Јањанин из БиХ.

„Имао сам ту част да добијем позив да будем део тима на припремама бившег светског шампиона Мурата Гасијева и помогнем му у припремама за меч који ће боксовати у Београду 26. августа са Америкацнем Велчом. Искрено, много више је помогао он мени, јер мени је сваки спаринг са таквим шампионом какав је он, злата вредан. Сваки тренутак проведен са Гасијевим донео је мени као спортисти и као човеку одушевљење, а он је сваким својим потезом и понашањем показао колико је велики шампион", изјавио је Бабић, а пренео Боксерски савез Србије.

Поред мечева Гасијев - Велч, Бабић - Јањанин, у профи бокс манифестацији у Београду на води који је заказан за 26. август на програму ће бити и следећи мечеви: Марко Николић - Мајкл Обин, Милосав Савић - Милош Терзић, Ненад Јовановић - Назиф Сејди, Јован Николић - Петар Стошић, Давид Џукаев - Ондреј Будера, Владимир Мирончиков - Франциско Рамон Бенитез, Асламбек Идигов - Абрахам Габриел Буонариго, Артем Агејев - Дијего Адријан Мароци.
Камару Усман - Sputnik Србија, 1920, 21.08.2022
СПОРТ
Легенда је доживела бруталан нокаут /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала