- Sputnik Србија, 1920
Специјална операција у Украјини
Све о специјалној војној операцији Русије за демилитаризацију и денацификацију Украјине.

Медведев: Постоји само „један и по“ сценарио развоја ситуације у Украјини

© Sputnik / Екатерина Штукина / Уђи у базу фотографијаЗаменик председавајућег Савета безбедности Русије Дмитриј Медведев
Заменик председавајућег Савета безбедности Русије Дмитриј Медведев - Sputnik Србија, 1920, 25.08.2022
Пратите нас
Постоји само „један и по“ сценарио развоја ситуације у Украјини: да буду постигнути сви циљеви специјалне војне операције и да Кијев призна њене резултате, или да се догоди преврат у Украјини и да се након тога признају резултати специјалне војне операције, изјавио је заменик руководиоца Савета безбедности Русије Дмитриј Медведев.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

На свом Телеграм каналу Медведев је написао да се „аналитичари свих боја вежбају у спремању прогноза украјинског сукоба“, те да се „прогнозе о победи праве у Кијеву и у украјинофилским земљама Запада“.
„Све су то, заправо, чисте лажи и демагогија за обраду бирачког тела. Сви све разумеју, али играју своје улоге. Постоји само један и по сценарио. Први је постизање свих циљева специјалне војне операције и недвосмислено признавање њених резултата у Кијеву. Други је војни преврат у Украјини, а одмах затим признавање резултата специјалне операције“, сматра Медведев.
„То су све варијанте. Tertium non datur (треће нема)!", закључио је он.
Володимир Зеленски - Sputnik Србија, 1920, 25.08.2022
Специјална операција у Украјини
Спрема ли се Запад да замени Зеленског ратоборним генералом
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала