Застава Србије - Sputnik Србија, 1920
СРБИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Србије

Новости: Божовић не може да буде протеран из Црне Горе

© Фото : Уступљено СпутњикуВладимир Божовић
Владимир Божовић - Sputnik Србија, 1920, 25.08.2022
Пратите нас
Министарство унутрашњих послова Црне Горе и Управа полиције Црне Горе одговорили су председнику државе Милу Ђукановићу и министру вањских послова у техничком мандату Ранку Кривокапићу да не постоје никакви законски услови или разлози да се амбасадор Србије Владимир Божовић протера или да му се забрани улазак у Црну Гору, сазнају Новости.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Како амбасадор Божовић има своје родитеље и имовину у Црној Гори може их посетити или обићи када год то пожели, наводе Новости.
Божовић је потврдио за тај портал да се налази у Црној Гори.
„Црну Гору волим и поштујем и никада ништа нисам урадио нити ћу урадити против ње. Државу Србију чији сам амбасадор волим, ценим и чиним и чинићу све за њу и њене грађане што је у мојој моћи. Надам да се да је у Црној Гори прошло време пасјих гробаља, прогона и протеривања политичких противника. И два брата у истој породици који живе у две куће различито мисле или поступају али то не може променити истину да су браћа. Тако и државе Србија и Црна Гора имају своје различите погледе на неке ствари али пуно више имају ствари који их везују и чине најближим чланицама УН у светској породици народа којој припадамо. Зато верујем у истинско братство и пријатељство Црне Горе и Србије а мојим прогонитељима опраштам и молим се Господу и светим Сави, Василију, Петру, Јовану Владимиру који нас спајају да им помогне и врати на пут истине, правде и љубави међу нама“, казао је Божовић.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала