- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Звезда почела припреме, Јовановића брине само једно

© Фото : КК Црвена звездаКК Црвена звезда
КК Црвена звезда - Sputnik Србија, 1920, 26.08.2022
Пратите нас
Кошаркаши Црвене звезде почели су данас званично припреме за нову сезону, а тренер црвено-белих Владимир Јовановић изјавио је да би волео да његов тим заобиђу повреде и да ће екипа радити јако да би се спремила за изазове који је очекују.
На окупљању није било Немање Недовића, Огњена Добрића и Филипа Петрушева, а Ерон Вајт добио је дозволу да се прикључи касније због породичних обавеза, па су се на првој прозивци појавили: Лазић (капитен), Митровић, Марковић, Кузмић, Илић, Мартин, Холанд, Бентил, Ивановић, Адамс, Лазаревић, Топић, Радаковић, Гачић, Поповић и Ђоковић.
„Осим наших репрезентативаца сви остали су ту. Момци добро раде, надам се да ће повреде да нас мимоиђу, да ћемо бити здрави, и заиста се надам да ћемо играти добро и правити добре резултате", изјавио је Јовановић за званични сајт КК Црвена звезда.
Први део припрема играчи шампиона Србије и АБА лиге обавиће у хали Александар Николић, а прва припремна утакмица на програму је 6. септембра против Динамика.
Након тога црвено-белима следи дуел против румунског Клужа (9. септембар), а затим ће екипа Звезде на припремни турнир у Анталији, где ће од 14. до 18. септембра одиграти три припремна дуела са ривалима чија ће имена бити саопштена накнадно.
Финални део припрема црвено-бели ће обавити у Никозији, где ће ривали бити Перистери (23. септембар) и Олимпијакос (24. септембар).
Кошаркаши Црвене звезде сезону ће отворити дуелом првог кола АБА лиге против МЗТ из Скопља 30. септембра или 1. октобра.
Звезда Макаби - Sputnik Србија, 1920, 26.08.2022
СПОРТ
Паклен жреб за Звезду!
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала