- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

„Ђоковићу не дају да игра, трка за највећег у историји нема смисла“

© AP Photo / Alastair GrantНовак Ђоковић и Вимблдон
Новак Ђоковић и Вимблдон - Sputnik Србија, 1920, 26.08.2022
Пратите нас
Аналитичар Еуроспорта и некадашњи тенисер Матс Виландер изјавио је да је трка за најбољег тенисера свих времена (ГОАТ) обесмишљена јер најбољем српском тенисеру Новаку Ђоковићу није дозвољено да игра.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Ђоковић је почетком године депортован из Аустралије и није наступио на Аустралијан опену, а неће га бити ни у Њујорку на предстојећем Ју-Ес опену због тога што му влада САД не дозвољава да уђе у земљу јер није вакцинисан.
„Цела ова сага око Рафе, Новака и Роџера у трци за најбољег свих времена (ГОАТ), после свега што се дешава Ђоковићу, постаје ирелевантна јер њему не дозвољавају да игра", изјавио је Виландер на Еуроспорту.
Швеђанин, који је у каријери освојио седам гренд слем трофеја, сматра да ће се убудуће причати о ери три доминантна тенисера која су играла у исто време, а то су Роџер Федерер, Рафаел Надал и Новак Ђоковић.
„Убудуће ћемо да причамо о највећој ери са тројицом највећих играча свих времена, који су играли у исто време. Мислим да ћемо их по томе памтити", рекао је Виландер.
Шпанац Рафаел Надал освојио је 22 гренд слем титуле, Новак Ђоковић има једну мање (21), а Роџер Федерер, чија је каријера практично готова, 20 најважнијих тениских трофеја.
Новак Ђоковић и Вимблдон - Sputnik Србија, 1920, 26.08.2022
СПОРТ
УС опен се правда због Новакa
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала