- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Ненад Лалатовић поново поднео оставку: Све бих играче отерао, храну им укинуо

© Sputnik / Александр Вильф / Уђи у базу фотографијаНенад Лалатовић
Ненад Лалатовић - Sputnik Србија, 1920, 26.08.2022
Пратите нас
Ненад Лалатовић опет је поднео оставку у Борцу из Бањалуке. Незадовољан после пораза његовог тима од Леотара (0:1) прво је беснео на своје играче, био је видно љут на њих, а онда је одлучио да направи радикалан потез и по други пут поднесе оставку, овога пута неопозиву.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Лалатовић је на клупу дошао почетком јуна и после скоро три месеца сада је по други пут поднео оставку. Овога пута је нагласио да неће променити одлуку и да сигурно одлази.
„Захвалио бих се свима у клубу, породици Зељковић и Богољубу Зељковићу са којим сам имао коректну сарадњу. Данас смо били бољи противник, нисмо успели да узмемо ту прву позицију. Емотивно сам се испразнио и нисам осетио ту неку сласт у Бањалуци. Тешко ми је пало ово и замолио сам Управу клуба да прихвати ту одлуку јер ја је нећу променити“, рекао је Лалатовић.
А, онда је имао оштре речи према својим, сада већ бившим играчима.
„Са задовољством ћу отићи јер не могу да променим све играче. Све бих отерао из клуба. Не знам шта да кажем. Не треба им дати ни један динар док се не побољшају. Нек се храна укине, све треба укинути. Срамотно понашање, све треба да нас буде срамота. Ако се појавимо у граду навијачи требају да нас терају кући. Честитам фудбалерима Леотара“, рекао је Лалатовић.
Изгледа да се сада његова епизода у Борцу стварно завршила.
Милош Милојевић - Sputnik Србија, 1920, 26.08.2022
СПОРТ
Звезда именовала наследника Дејана Станковића
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала