- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Звезда се захвалила Станковићу, Милојевић поручио: Ту сам да наставимо доминацију!

© Фото : ФК Црвена звездаМилош Милојевић
Милош Милојевић - Sputnik Србија, 1920, 27.08.2022
Пратите нас
ФК Црвена звезда представио је новог тренера Милоша Милојевића, који ће водити екипу против Јавора у суботу увече на Маракани. Некадашњи помоћник Дејана Станковића који је у петак изненађујуће поднео оставку, захвалио се легенди клуба и поручио да је наставак доминације приоритет.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Присутнима на конференцији прво се кратко обратио генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић.

„Захвалио бих се бившем шефу струке Дејану Станковићу. Мало је необично да тренер оде после дупле круне и обезбеђивања Лига Европе, као и предности од плус седам у односу на вечитог ривала. Врата овог клуба су њему увек отворена, он је дете клуба и са нама је остварио велике успехе“, рекао је Терзић, после чега је уследило представљање Милоша Милојевића, који је и преузео реч.

„Захвалио бих се управи клуба, а морам да се захвалим и Дејану Станковићу што ме је довео у клуб у првом мандату. Други разлог је што ми је допустио да се покажем као први тренер. Захвалио бих му се и што је оставио добру групу иза себе са којом могу да радим“, рекао је Милојевић.
Перспективни стручњак који је после одласка с Маракане, где је био помоћник Станковиу, водио Хамабри и Малбе, апострофирао је наставак доминације као приореитет.
„Није лак тренутак, али имамо плус седам. Имамо утакмицу вечерас, а онда нас чека и вечити дерби. Трудићемо се да се свима супротставимо и да наставимо доминацију у домаћим оквирима, као и успех у Европи. Група у Европи јесте као да је Лиге шампиона, али ми хоћемо још више од тога. Да немам веру у себе, не бих дошао у Црвену звезду. Желим и вама и мени добру сарадњу“, рекао је Милојевић на његовој првој конференцији као првог тренера Звезде.
На питања који су недостаци Црвене звезде и каква је судбина са Охијем, Милојевић је одговорио:
„Одговори на та питања ће морати мало да сачекају јер ми је тренутно Јавор приоритет. На осталом ради спортски сектор, а играчким кадром сам презадовољан. Што се тиче Охија, он је наш играч. Отићи ће једино ако стигне нека понуда коју клуб не може да одбије“, закључио је наследник Дејана Станковић на клупи Звезде Милош Милојевић.
Филипо Фалко и Митар Мркела - Sputnik Србија, 1920, 27.08.2022
СПОРТ
Стигао је као бомастично појачање, а Звезду напустио на мала врата
Поглед на северну трибину стадиона ФК Црвена звезда - Sputnik Србија, 1920, 27.08.2022
СПОРТ
Звезда сазнала термине – Монако на премијери стиже на Маракану
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала