- Sputnik Србија, 1920
Специјална операција у Украјини
Све о специјалној војној операцији Русије за демилитаризацију и денацификацију Украјине.

Руска дума: Зеленски гранатирањем нуклеарке уцењује Запад

© AP Photo / Andrew KravchenkoПредседник Украјине Владимир Зеленски
Председник Украјине Владимир Зеленски - Sputnik Србија, 1920, 27.08.2022
Пратите нас
Украјински председник Владимир Зеленски гранатирањем нуклеарне електране Запорожје уцењује Запад, изјавио је заменик шефа комитета за Заједницу независних држава руске Државне думе Константин Затулин.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Како је рекао, управо би због тих поступака Зеленски могао да изазове гнев Запада и да то може доведе до тога да га се „одрекну“.

„Тим поступцима Зеленски не уцењује само Русију, већ и Запад. То може да изазове незадовољство западних шефова“, казао је Затулин.

Такође је навео и да упркос томе што се на Западу ствара „анђеоски“ лик Зеленског, они би могли да се одрекну њега, баш као и било кога другог, а управо се то и догађа“.
Претходно је лист „Билд“ објавио чланак о томе да би главнокомандујући Оружаних снага Украјине Валериј Залужни могао да се усели у председничку палату , уз напомену да би генерал могао да наследни Зеленског након окончања борбених дејстава у Украјини, јер би могао да подари трачак наде својим суграђанима.
Према писању листа, „Валериј моћни“, како аутор чланка назива Залужног, доказао је да поседује „лидерске квалитете и војну домишљатост“, те да генерала у Украјини сматрају патриотом и искусним борбеним официром.
Володимир Зеленски - Sputnik Србија, 1920, 25.08.2022
Специјална операција у Украјини
Спрема ли се Запад да замени Зеленског ратоборним генералом
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала