Застава Србије - Sputnik Србија, 1920
СРБИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Србије

Србији је управо испоручен најмонструознији захтев Америке: Почиње операција на отвореној души

© Фото : Спутњику уступио Миломир Васиљевић Слика Миломира Васиљевића - "Одлазак Црвеног Ђавола"
Слика Миломира Васиљевића - Одлазак Црвеног Ђавола - Sputnik Србија, 1920, 27.08.2022
Пратите нас
Коначно је званична Америка саопштила Београду шта се од њега захтева. Неопходно је да Срби забораве да је „Косово Србија“ и да пређу на крилатицу да су „Косово и Србија – Европа“.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

То нам је децидно и дословце, као мистериозни негативац у холивудским Б филмовима апокалипсе, усред наше земље поручио специјални амерички изасланик за Западни Балкан Габријел Ескобар.

Амерички захтев – лоботомија мозга

Значи, овде се више не ради о политици, међународном праву, геостратегији, дипломатији, потрази за конкретним решењима суживота Срба и Албанаца, изналажењу компромиса како би се спречио сукоб.
Улазимо у поље научне фантастике, постмодерног медицинског инжењеринга са циљем да се једном народу изврши тотална евроатланска лоботомија мозга, ампутација генетског записа и да се колективно избрише сећање.
Монструозни предлог Вашингтона више не подразумева чак да се наша држава само одрекне свог Косова, већ да спржи и уништи свест и подсвест, да је та земља националног постања икада и припадала Србији.
Морбидни захтев Габријела Ескобара, који је он као амерички гост саопштио својим домаћинима у Београду, је да Срби постану Франкештајн 21. века који ће сам себи ишчупати из лобање и срца сећање, љубав и веру према Грачаници, Високим Дечанима, Пећкој патријаршији, Зочишту, Девичу, Бањској...

Уградити Србима нови чип

Ескобар захтева од Срба да се подвргну језивом експерименту и да у нови, очишћени мозак, оперисан потпуно од хришћанских темеља, историје, поноса, достојанства, уграде један модерни чип помоћу кога ћемо као зомбији хипнотисано понављати:
„Косово и Србија су Европа“, „Косово и Србија су Европа“, „Косово и Србија су Европа“...
Америка би дакле, да нам усади софтвер да се налазимо у Европи, иако смо ми до сада мислили да смо у Африци, на Новом Зеланду, а делом и на Гренланду.
Америка би да нам без анестезије угради нови хард диск уместо душе како бисмо се насмејани и радосни, усхићено одрекли свих Срба на Косову и Метохији и како бисмо викали на сав глас како је Косово независно и да смо ми сви заједно део Европе.
Зато, немојмо се више лагати и заваравати да је овде реч о регистарским таблицама, документима, печатима, папирчинама и бирократским процедурама.
Немојмо више живети у заблуди да се овде ради о неким техничким детаљима преласка администритивне линије, како би се олакшао живот Срба и Албанаца.
Неопходно је да задовољни и преображени, заборавимо на силоване Српкиње, извађене очи на иконама Богородице, прогнане и унакажене Србе, затрте домове, избрисана села, ишчупане крстове.
Нужно је да, као у бајци, са пуно оптимизма, узмемо за руку независно Косово које никад није било Србија и да истрчимо на цветну ливаду Европе и да тако живимо у Западом благостању, у евроатланској срећи на Отвореном Балкану.
Обавезно је да, по америчком новом моделу, Срби забораве и да постоје државе као што је Русија, за које је Косово Србија, и да схватимо да су нам то непријатељи који стоје на путу наше вечне среће.

Почиње операција целе нације

Америка нам је коначно објаснила да је у току припрема за операцију целе једне нације, која није виђена током цивилизације.
Вашингтон нам је утешно шапнуо да се само опустимо, да се ушушкамо, да неће ништа болети, да ће брзо проћи...
Али, за сваки случај, док још није почела интервенција и како би се прекинуо кошмар, Срби би требало да прогласе хирурга Габријела Ескобара за непожељну личност (persona non grata) и да га испрате за Америку.
Све понављајући непрекидно:
Косово је Србија“, „Косово је Србија“, „Косово је Србија“!
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала