- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Васа Мицић игра против Турске!

© Фото : ФИБАСрпски кошаркаш Василије Мицић
Српски кошаркаш Василије Мицић - Sputnik Србија, 1920, 27.08.2022
Пратите нас
Лепе вести стижу из Истанбула. Плејмејкер репрезентације Србије Василије Мицић налази се у саставу за меч квалификација за Мундобаскет против Турске, потврдио је КСС.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Подсетимо, Мицић се повредио на мечу са Грчком у четвртак увече у Арени, а иако се чинило да би због озледе могао чак да пропусти и Евробаскет, ситуација није озбиљна.
Мицић је незгодно доскочио током једног дуела под кошем Србије, а изашао са терена уз помоћ особља и није се враћао на паркет. Ипак, изгледа да повреда није толико страшна колико се првобитно чинило.
Орлови се са Турцима састају у Истанбулу у недељу од 19 часова, а селектор Пешић је одлучио да направи једну измену у односу на меч са Грцима.
Тако ће се међу 12 кошаркаша који ће бити у протоколу наћи Филип Петрушев, нови центар Црвене звезде, а заузеће место Душана Ристића.
Играчи на које селектор рачуна у дуелу са Турском су: Филип Петрушев, Дејан Давидовац, Вања Маринковић, Никола Kалинић, Владимир Лучић, Огњен Добрић, Никола Јокић, Марко Јагодић-Kуриџа, Василије Мицић, Марко Гудурић, Огњен Јарамаз и Никола Милутинов.
Изабраници Светислав Пешића затим лете у Чешку где их од 2. септембра очекује Евробаскет.
Кошаркашка репрезентација Србије - Sputnik Србија, 1920, 27.08.2022
СПОРТ
Орлови стигли у Истанбул, Пешић поручио: Утакмица без исправке
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала