- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Крај епохе европског изобиља | Нови Спутњик поредак

© AP Photo / Gunnar RathbunЦрни петак - гужва у шопинг молу
Црни петак - гужва у шопинг молу - Sputnik Србија, 1920, 29.08.2022
Пратите нас
„Нови Спутњик поредак“ данас у 17 сати истражује којом се брзином чланице Европске уније приближавају стандардима Трећег света.
Зашто председник Француске Емануел Макрон упозорава Европљане да се окончава време обиља, а премијер Белгије Александар де Кро најављује пет до 10 тешких зима? Због чега Немачкој прети чак и несташица тоалет папира, и да ли то значи да ће решење морати да потраже у перивом папиру за вишекратну употребу какав се већ нуди у Великој Британији? Колику ће цену Европа на крају морати да плати због сопстевних санкција Русији?
Одговоре на ова питања ће у разговору с Николом Врзићем потражити др Мирослав Јовановић, професор међународне економије на Универзитету у Женеви, и некадашњи дописник „Политике“ из Немачке Мирослав Стојановић.
Емисију „Свет са Спутњиком“- „Нови Спутњик поредак“ можете слушати сваког понедељка од 17,00 часова на таласима Радио Новости 104,7 мегахерца.
Обавештавамо вас да је Спутњик Србија поново доступан преко свих кабловских оператера и на свим мобилним мрежама.
Због учесталих напада и ометања сајта Спутњик Србија ПОДСЕЋАМО да све наше вести можете видети на каналу Спутњик Србија на Телеграму а видео садржаје на платформи Одиси (odysse.com).
Нови Спутњик поредак“ је емисија која анализира најактуелније догађаје из света и региона. Никола Врзић у разговору са својим гостима тумачи турбулентне промене на геополитичкој сцени и тражи место Србије у новом, мултиполарном светском поретку.
Емитује се сваког понедељка, а заједнички је реализују Спутњик и Радио Новости.
Крај епохе европског изобиља | Нови Спутњик поредак
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала